Vlak s domečky Krtek dřevo 19ks, od 18 měsíců 81013757
Vlak s domečky Krtek dřevo 19ks, od 18 měsíců 81013757

Vlak s domečky Krtek dřevo 19ks, od 18 měsíců 81013757

Vlak s domečky Krtek dřevo 19ks, od 18 měsíců Barevný dřevěný vláček s postavičkou Krtečka a jeho kamarádky žabky. Dřevěný vláček se skládá z mašinky, dvou vagónků a postaviček krtečka a žabky... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 81013757

Popis

Vlak s domečky Krtek dřevo 19ks, od 18 měsíců

Barevný dřevěný vláček s postavičkou Krtečka a jeho kamarádky žabky.

Dřevěný vláček se skládá z mašinky, dvou vagónků a postaviček krtečka a žabky. Vláček lze rozložit na jednotlivé barevné kostičky a opět lehce složit nasazením na kolíky. Vláček má mnoho využití jako je stavebnice, skládanka nebo klasická mašinka s vagónky. Hračka rozvíjí motoriku a fantazii dítěte.

Délka vláčku je 42 cm.

Balení obsahuje 19 dílků.

BINO Europe je nadnárodní firma vyrábějící zejména dřevěné hračky pro děti. Výrobky ze dřeva pod obchodní značkou BINO jsou vyráběny v České republice v Klatovech (dříve pod názvem Olymp Klatovy), jsou vyváženy do celého světa a veškeré hračky mají zdravotní atest, tím splňují všechny normy EU. Firma se zabývá výrobou veškerých druhů dřevěných hraček, mezi velmi oblíbené patří například různé dráhy, obrázkové puzzle, ale taky třeba dětské hudební nástroje. Bino používá oblíbené pohádkové a večerníčkové motivy, které si zamiluje každé dítě.

Od věku: 18 měsíců
Pro holku i kluka
Material: Dřevo

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.