KLUDI Joop! podomítková sprchová jednopáková baterie, chrom 556550575
KLUDI Joop! podomítková sprchová jednopáková baterie, chrom 556550575 KLUDI Joop! podomítková sprchová jednopáková baterie, chrom 556550575

KLUDI Joop! podomítková sprchová jednopáková baterie, chrom 556550575

KLUDI Joop! podomítková sprchová jednopáková baterie, chrom 556550575 provedení: chrom podomítková sprchová jednopáková baterie vrchní díl s ovládací jednotkou uzavřená páka pro KLUDI FLEXX.BO... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 556550575

Popis

KLUDI Joop! podomítková sprchová jednopáková baterie, chrom 556550575

provedení: chrom

podomítková sprchová jednopáková baterie
vrchní díl s ovládací jednotkou
uzavřená páka
pro KLUDI FLEXX.BOXX 88011
keramická kartuše s pojistkou proti opaření
třída průtoku DC
bez podomítkové sady pro hrubou stavbu
bylo zažádáno o certifikát hlučnosti

Emocionální. Opulentní. Nádherné baterie JOOP! vnášejí eleganci a půvab do koupelny. Pocta pro parfémové flakóny a krémové kelímky. Ručně leštěné prvky, jako kruhové rukojeti z vysoce kvalitního křištálového skla, dodávají jedinečný odstín. Neustálé inovace zdokonalují sérii baterií JOOP!: Ovalflow-perlátor se svým objemným, měkkým, vzduchem obohaceným vodním proudem velmi příjemně působí na pokožku. Jednoduchou manipulaci a dlouhou životnost zabezpečí kvalitní otěruvzdorné keramické vršky nebo integrované keramické kartuše.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.