KOLO Clarissa asymetrická vana 170 x 105 cm, pravá XWA0870000
KOLO Clarissa asymetrická vana 170 x 105 cm, pravá XWA0870000 KOLO Clarissa asymetrická vana 170 x 105 cm, pravá XWA0870000

KOLO Clarissa asymetrická vana 170 x 105 cm, pravá XWA0870000

KOLO Clarissa asymetrická vana 170 x 105 cm, pravá XWA0870000 - materiál: akrylát - barvené provedení: bílá - rozměry: 170 x 105 x 45 cm - objem vody: 250 l - vyztužené hrany vany. - váha: 19 kg... Zobrazit celý popis »


Výrobce: KOLO
Kód / Model: XWA0870000

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

KOLO Clarissa asymetrická vana 170 x 105 cm, pravá XWA0870000

- materiál: akrylát
- barvené provedení: bílá
- rozměry: 170 x 105 x 45 cm
- objem vody: 250 l
- vyztužené hrany vany.
- váha: 19 kg

Kompletní včetně nohou SN7

Výběr správné vany
Příjemná relaxačasní koupel
Pohodlí může nabírat desítky forem. Zvolte si tvar vany, který Vám bude nejvíce vyhovovat a který se Vám zalíbí. A pak se sami přesvědčíte, že v akrylátové vaně KOLO je kouopel tak příjemná a relaxační.

Proč vany KOLO
Moderní akrylátové vany KOLO dávají nové možnosti pro navrhování koupelen. Promyšlené stylové linie, přitažlivé tvary, líbivé detaily a použití nejkvalitnějšího sanitárního akrylátu LUCITE - to vše vborně přispívá k vytvoření stylového koupelnového prostoru. Akrylát LUCITE má vynikající vlastnosti.
Také ocelové vany - novinka v sortimentu KOLO - jsou výrobky s nadstandardní životností a odolností proti poškození.

Přednosti sanitárního akrylátu LUCITE
- udržuje stálou teplotu koupele, vlastní akrylátový povrch vany nestudí, je příjemný a teplý na dotek
- je pevný a má dlouhou životnost, neuvěřitelně snadno odolová každodennímu používání a v případě poškození je opravitelný
- díky velmi hladkému povrchu se velice snadno udržuje čistý, zabraňuje usazování rzi, nečistot, růstu bakterií a plísní
- tlumý hluk, při napouštěný vody není slyšet obtěžující hlasitý zvuk

Pohodlná koupel
Je důležité věnovat pozornost tomu, aby vany byla opravdu pohodlná. Uživatelský komfort dodatečně zvyšují estetické podhlavníky a vyjímečně funkční madla, usnadňují vstupování a vystupování z vany nebo z,ěnu pohybu při koupeli. Pamatujte na uoevnění madel ještě před instalací vany - později to již nebude možné.

Údržba akrylátu
Designéři koupelen na celém světě používají akrylát pro jeho krásu a varialibitu při výrobě. Lze jej velmi snadno tvarovat, umožňuje vyrábět vany přitažlivých a praktických tvarů, plně ergonomické.
Pro čištění povrchu akrylátových van a vaniček je vhodné používat vždy měkký hadřík nebo houbu. Vhodné pro čištění jsou běžné tekuté čistící prostředky, které nejsou na bázi alkoholu a čpavku.
Nedoporučuje se používat abrazivních materiálů ( drátěnky, kartáče apod. ) a také práškových čistících prostředků.
K čištění se nesmí používat formaldehyd, aceton a čpavek nebo výrobky, které je obsahují, protože mohou vážně poškodit vanu.

Tipy pro čištění
K odstranění vodníh kamene z povrchu vany nebo sprchové vaničky použijte citronovou šťávu nebo ocet ( pokud možno horký ) a jemně otírejte měkkým hadříkem.
Těžce odstranitelné usazeniny nebo skrvny lze podle typu znečištění odstranit pomocí čistících tekutin nebo zubní pasty jemným otíráním měkkým hadříkem.

Oprava akrylátových výrobků
Větší mechanické poškození ( odštěpky, praskliny nebo vyštípnutí akrylátu ) je možno opravit pomocí sady na opravu akrylátových van a srchových vaniček KOLO ( č. výrobku A51920684 ). Odpovídající opravná sada zaručuje, že místo opravy bute takřka neznatelné, ale i přesto existuje možnost vznuke nevelkých barevných rozdílů z důvodu změnve výrobním procesu opravné sady ale také stářím opravovaného akrylátu.
Opravná sada i akrylát, se kterým se váže, jsou mírně odlišné materiály, proto nemusejí mít stejnou barevnou trvanlivost v průběhu používání.
Oprava takovýchto poškození je nutná prostřednictvím odborného instalatéra nebo autorizovaných servisních center SANITEC ( ASC ), jejichž adresy získáte na www.sanitec.cz nebo přímo v kanceláři Sanitec s.r.o.

Více o KERAMAG – KOLO – SANITEC s.r.o.
SANITEC, největší evropský výrobce sanitární keramiky a vybavení pro koupelny, zaujímá i významné postavení v celosvětovém měřítku. SANITEC je největším nebo druhým největším výrobcem a dodavatelem sanitární keramiky v každé zemi. V České a Slovenské republice jej reprezentuje obchodní a marketingové zastoupení SANITEC, s.r.o. , které nabízí: sanitární keramiku, exkluzivní série keramiky a nábytku KERAMAG; sanitární keramiku, koupelnový nábytek, vany, masážní vany a sprchové kouty KOLO s moderním designem a vysokou kvalitou za rozumnou cenu včetně vybavení malých koupelen a prostor pro tělesně postižené a školky;instalační podomítkové moduly pro WC Technic s jedinečnou funkcí Smart Fresh, exkluzivní sprchové kouty KORALLE.

KOLO - Výrobky značky KOLO nabízejí výjimečně široký sortiment keramiky, nábytku, van a sprchových koutů za výbornou cenu. Díky rozmanitým tvarům a provedení je možné si zařídit koupelnu podle vlastních představ.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.