KLUDI Esprit umyvadlová jednopáková baterie chrom 562960540
KLUDI Esprit umyvadlová jednopáková baterie chrom 562960540 KLUDI Esprit umyvadlová jednopáková baterie chrom 562960540

KLUDI Esprit umyvadlová jednopáková baterie chrom 562960540

KLUDI Esprit umyvadlová jednopáková baterie chrom 562960540 umyvadlová jednopáková baterie DN 10 uzavřená páka jednootvorová montáž třída průtoku Z s-pointer Eco-perlátor M 24 x 1 kartuše – ke... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 562960540

Popis

KLUDI Esprit umyvadlová jednopáková baterie chrom 562960540

umyvadlová jednopáková baterie DN 10
uzavřená páka
jednootvorová montáž
třída průtoku Z
s-pointer Eco-perlátor M 24 x 1
kartuše – keramická průměr 28 mm
bez odpadové soupravy
rychlomontážní systém
flexibilní přípojky G 3/8
třída hluku I

Ve spolupráci s "lifestyle" značkou Esprit prezentuje Kludi moderní, stylově sladěný koupelnový koncept čítající několik stylů. Všechny prvky jsou modulárně sestavitelné, flexibilní a vhodné do každého prostoru. O větší jedinečnost se postará 5 koupelnových stylu: „White Selection“, „Garden Party“, „Purple Passion“, „Gold Diva“ a „Oriental Blue“. Nechejte se inspirovat a vytvořte si vlastní oázu pohody.

Koupelnové a kuchyňské baterie Kludi se vyznačují rozmanitým a velice atraktivním designem, který vždy spojuje funkčnost, estetičnost a vynikající kvalitu. Výrobní program Kludi zahrnuje velice širokou nabídku, kde si můžete vybrat z pestré škály výrobních sérií pro kuchyň i koupelnu. Kludi Vám nabízí baterie různých stylů: klasický, moderní, elegantní nebo puristický. Výrobky značky Kludi promění Vaši koupelnu na místo, ze kterého se Vám bude těžko odcházet.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.