PAFFONI IRIS umyvadlová baterie bronz s výpustí IRV075BR
PAFFONI IRIS umyvadlová baterie bronz s výpustí IRV075BR PAFFONI IRIS umyvadlová baterie bronz s výpustí IRV075BR PAFFONI IRIS umyvadlová baterie bronz s výpustí IRV075BR PAFFONI IRIS umyvadlová baterie bronz s výpustí IRV075BR PAFFONI IRIS umyvadlová baterie bronz s výpustí IRV075BR

PAFFONI IRIS umyvadlová baterie bronz s výpustí IRV075BR

PAFFONI IRIS umyvadlová baterie bronz s výpustí IRV075BR Provedení: bronz Za retro zevnějškem se skrývá moderní technologie keramických kartuší. U kohoutkové série Iris stačí pouze 1/4 otáčky r... Zobrazit celý popis »


Výrobce: PAFFONI
Kód / Model: IRV075BR

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

PAFFONI IRIS umyvadlová baterie bronz s výpustí IRV075BR

Provedení: bronz

Za retro zevnějškem se skrývá moderní technologie keramických kartuší. U kohoutkové série Iris stačí pouze 1/4 otáčky rukojeti k úlpnému otevření a uzavření přívodu vody Baterie je možné vybírat z více barev - kromě chromového provedení existují v této sérii i baterie v barvě bronzu (zbarvení do žluta, v kódu BR a v mědi (do červena, v kódu RM).

PAFFONI
Tato firma působí na trhu již od roku 1953. Od té doby až do dneška zajišťuje svým zákazníkům po celém světě ceny odpovídající kvalitě.
Italská společnost Paffoni se zabývá výrobou kvalitních koupelnových baterií od nejlevnější přes retro baterie s křidélky navozujícími jedinečnou atmosféru až po pohodlné termostatické baterie s možností volby teploty. Je zde jasně rozpoznatelný důraz na kvalitu použitého materiálu i elegantního zpracování každé jednotlivé baterie.Na všechny baterie poskytujeme 5 letou záruku a je možné objednat jakýkoliv náhradní díl. Většinu baterií je možné dodat v různých barevných kombinacích (např. chrom-zlato)..
Sprchové komplety Paffoni dokáží uspokojit přání jak běžných, tak náročných uživatelů. Paffoni své sprchové kouty maximálně přizpůsobuje požadavkům svých zákazníků. Sprchy a sprchové systémy Paffoni jsou jednoduché a zároveň elegantní. Vynikají dokonalou funkčností, ladnými tvary a perfektním materiálem, který vám zaručí mnoholetý komfort při sprchování.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.