Dřezy

BLANCO
FRANKE
Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Dřezy

Nabízíme Vám širokou nabídku dřezů pouze od ověřených a kvalitních výrobců ALVEUS, BLANCO, FRANKE. V našem e-shopu naleznete dřezy celoplošné, jednodřezyjednodřezy s odkapem  jednodřezy s vaničkou, jednodřezy s vaničkou a odkapem i dvoudřezy, dvoudřezy s odkapem, rohové dřezy a  příslušenství. Dále si pak můžete vybrat dřez z různých materiálů.

Nejběžnějším a také cenově nejdostupnější jsou dřezy nerezové. Vyrábí se většinou v několika povrchových úpravách, jako je: lesklý nerez, matný nerez nebo profilovaný. Výhodou je odolnost proti prasknutí, lehké čištění a cenová dostupnost.

Dnes jsou stále oblíbenější granitové dřezy, které mají moderní poutavý design a současně mnoho výhod a to například: odolnost vůči vysokým teplotám, poškrábání, odření nebo usazování nečistot. Dalším plusem je i to, že je možnost vybrat si barvu dřezu z poměrně široké škály barev.

Skleněné dřezy spolu s propracovaným designem působí moderně a nadčasově. Když k tomu přičtete, že si můžete vybrat z mnoha nabízených barev, získáte jedinečný vzhled pro Vaši kuchyň.

Dřezy tectonitové mají skvělé praktické vlastnosti, protože jsou vysoce odolné proti opotřebení a pevné. To vše díky speciálnímu povrchu s příměsí skelných vláken.

Posledním nabízeným materiálem jsou dřezy keramické. Oblíbené jsou především v moderních stylových kuchyních. K výběru jsou většinou v lesklé nebo matné variantě. Jsou odolné vůči vysokým teplotám, hygienické a mají dlouhou životnost.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.