Hoštické hnojivo na muškáty 0,5l s guánem
Hoštické hnojivo na muškáty 0,5l s guánem

Hoštické hnojivo na muškáty 0,5l s guánem

Hoštické kapalné hnojivo obsahuje přírodní guáno, pocházející z trusu mořských ptáků. Rostlinám dodává nejen potřebné živiny, ale výrazně aktivuje i půdní mikroflóru. Charakteristika: Organicko... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 1211008

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Hoštické kapalné hnojivo obsahuje přírodní guáno, pocházející z trusu mořských ptáků. Rostlinám dodává nejen potřebné živiny, ale výrazně aktivuje i půdní mikroflóru.

Charakteristika:

Organicko-minerální NPK hnojivo
7% N + 5% P2O5 + 5% K2O

Použití:
Hnojivo se aplikuje na povrch zeminy zálivkou. Je také vhodné i pro listovou aplikaci, kterou se však nedoporučuje provádět na přímém slunci, nýbrž ráno nebo večer. Před použitím obsah lahve důkladně protřepeme.

Dávkování:
Hnojivý roztok pro zálivku připravíme smícháním 15 ml hnojiva (po okraj naplněné víčko) s 3 l vody. Rostliny hnojíme 1x týdně v době vegetace (duben - září). Při listové výživě (postřikem na list) smícháme 15 ml hnojiva s 6 l vody.
Balení 500 ml je cca 100 l zálivky - 200 l postřiku.

Hlavní termíny pro aplikaci hnojiva:
duben, květen, červen, červenec, srpen, září

Náš TIP:
Jako základ použijte na začátku vegetace a následně v jejím průběhu příslušné granulované, čistě přírodní Hoštické hnojivo, obsahující koňský a kravský hnůj, rohovinu a guáno. V kombinaci s kapalným hnojivem dodáte rostlinám po celé vegetační období všechny potřebné živiny pro jejich zdravý růst.

Upozornění:
Tyto údaje jsou pouze informativní. Prodejce neručí za škody způsobené nesprávným použitím hnojiva.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.