GARDENA zahradní nůžky Comfort 8785-37
GARDENA zahradní nůžky Comfort 8785-37 GARDENA zahradní nůžky Comfort 8785-37 GARDENA zahradní nůžky Comfort 8785-37

GARDENA zahradní nůžky Comfort 8785-37

GARDENA zahradní nůžky Comfort 8785-37 Zahradní nůžky GARDENA Comfort se výborně hodí pro stříhání květin, mladých výhonků a čerstvého dřeva. Jejich krátkou hlavou dosáhnete i do úzkých a těžko ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 8785-37

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

GARDENA zahradní nůžky Comfort 8785-37

Zahradní nůžky GARDENA Comfort se výborně hodí pro stříhání květin, mladých výhonků a čerstvého dřeva. Jejich krátkou hlavou dosáhnete i do úzkých a těžko přístupných míst. Nože skloněné stříhací hlavy mají nepřilnavý povlak a jsou přesně broušené. Pohodlné rukojeti s měkkými prvky pohodlně a ergonomicky sedí v ruce. Dvě různé uchopovací pozice bez problémů umožňují silné stříhání i rychlé odstřihování. Tyto zahradní nůžky mají také žlábek pro odvod mízy. Pomocí bezpečnostního zámku s jednoruční obsluhou lze nůžky snadno zajistit a bezpečně skladovat. Tyto zahradní nůžky Comfort ustřihnou větev o průměru až 20 mm. Záruční lhůta 25 let garantuje nejvyšší kvalitu.

Specifikace:
Maximální průměr stříhaného materiálu: 20 mm
Typ střihu: dvoubřité
Horní břits antiadhezivním povlakem
Spodní břit s antiadhezivním povlakem
NůžPrecizní výbrus

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.