GARDENA Rukavice pro stříhání a práci s růžemi, velikost 9/L 11541-20
GARDENA Rukavice pro stříhání a práci s růžemi, velikost 9/L 11541-20 GARDENA Rukavice pro stříhání a práci s růžemi, velikost 9/L 11541-20

GARDENA Rukavice pro stříhání a práci s růžemi, velikost 9/L 11541-20

Pokud používáte GARDENA rukavice pro stříhání a práci s růžemi ve velikosti L, můžete pracovat pečlivě a zároveň být dobře chráněni. Zahradní rukavice pro velké ruce jsou navrženy s dlouhou manže... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 11541-20

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Pokud používáte GARDENA rukavice pro stříhání a práci s růžemi ve velikosti L, můžete pracovat pečlivě a zároveň být dobře chráněni. Zahradní rukavice pro velké ruce jsou navrženy s dlouhou manžetou s nastavitelným zapínáním na zápěstí. Tato kombinace spolehlivě chrání vaše zápěstí a předloktí. Obzvláště citlivé oblasti, jako jsou prsty a dlaň, jsou navíc opatřeny aramidovým materiálem. Tento materiál je odolný vůči propíchnutí, takže ani trnité rostliny již nejsou problémem. Další praktická vlastnost: zahradní rukavicí s funkcí Mobile Touch na palci a ukazováčku můžete snadno ovládat display smartphonu nebo tabletu. Otravné sundávání rukavic je u rukavic s podporou smartphonu věcí minulosti. Další výhodou materiálu používaného u rukavic na růže je, že vás nejen chrání, ale se také může pyšnit certifikací Oeko-Tex® Standard 100, a proto neobsahuje žádné škodlivé látky.

• Certifi kace Oeko-tex standard 100
• Kvalitní a pevné materiály pro ideální ochranu rukou
• Moderní, atraktivní design
• Velké pohodlí při nošení a optimální střih
• Vhodné pro dotykové ovládání mobilů

Parametry:
• Velikost: 9/L
• Materiál: 38 % polyester, 32 % nylon, 16 % polyurethan, 8 % aramid, 4 % bavlna, 2 % elastan
• Barva: modrá/černá

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.