MANUS nerezový sprchový kanálek ke stěně s roštem ONDA, 850x112x55mm
MANUS nerezový sprchový kanálek ke stěně s roštem ONDA, 850x112x55mm MANUS nerezový sprchový kanálek ke stěně s roštem ONDA, 850x112x55mm MANUS nerezový sprchový kanálek ke stěně s roštem ONDA, 850x112x55mm MANUS nerezový sprchový kanálek ke stěně s roštem ONDA, 850x112x55mm MANUS nerezový sprchový kanálek ke stěně s roštem ONDA, 850x112x55mm MANUS nerezový sprchový kanálek ke stěně s roštem ONDA, 850x112x55mm

MANUS nerezový sprchový kanálek ke stěně s roštem ONDA, 850x112x55mm

MANUS nerezový sprchový kanálek ke stěně s roštem ONDA, 850x112x55mm SPRCHOVÉ KANÁLKY MANUS Podlahové celonerezové kanálky MANUS s roštem ONDA v moderním designu a dokonalém zpracování. Elegantn... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GELCO
Kód / Model: GMO24

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

MANUS nerezový sprchový kanálek ke stěně s roštem ONDA, 850x112x55mm

SPRCHOVÉ KANÁLKY MANUS
Podlahové celonerezové kanálky MANUS s roštem ONDA v moderním designu a dokonalém zpracování. Elegantní řešení odvodnění sprchových koutů, které Vám umožní udržet kompaktní a čistě sladěný vzhled koupelny. Slouží k odvodnění podlahových ploch uvnitř budov, zejména sprchových koutů a koupelen, kde nahrazuje sprchovou vaničku nebo podlahovou vpusť. S vertikálním lemem pro instalaci ke stěně.

VÝHODY MANUS:
umožňují bezbariérový přístup do sprchového koutu
nízká instalační výška jen 55 mm je vhodná pro rekonstrukce koupelen
moderní design roštu šířky 70 mm s dokonale hladkým povrchem pro snadnou údržbu
průtok 42 l/min dle normy EN1253 je dostatečný pro většinu běžných sprch
tělo kanálku i sifonu je svařováno z nerezové oceli AISI304, což minimalizuje riziko vzniku netěsností
výtok DN50 je vhodný pro všechny typy potrubních systémů
spádované dno žlabu pro rychlejší odtok vody
snadno vyjímatelný a čistitelný pachový uzávěr umožňuje plný přístup do odpadního potrubí
horizontální lem pro jednoduché napojení stěrkové izolace
vertikální lem pro instalaci ke stěně


TECHNICKÉ PARAMETRY:
Instalační rozměry: 850x112x55 mm
Rozměr roštu: 790x70 mm
Způsob instalace: ke stěně

Komfort kanálků zvyšuje protizápachový uzávěr. Tento uzávěr je vyroben z nerez oceli s těsnícím O – kroužkem. S touto konstrukcí můžete vyloučit riziko ztráty těsnosti nebo poruchy.

Všechny sprchové kanálky MANUS jsou kartáčovány do vysokého lesku a mají dokonale hladký povrch. Proto se velmi snadno udržují, zbytky mýdla a vody je možné snadno odstranit.

Instalační výška je pouze 55 mm od horizontální příruby kanálku po dno sifonu při zachování vysokého průtoku. To oceníte zejména při rekonstrukcích koupelen, kdy vám ušetří spoustu místa, práce a peněz.

Tělo kanálků i sifonu je svařováno z nerezové oceli, což minimalizuje riziko průsaků. Výtok DN 50 je vhodný pro všechny potrubní systémy, průtok 0,7l /s je dostatečný pro běžné sprchy.

Snadno vyjímatelný a čistitelný zápachový uzávěr umožňuje snadný přístup do odpadního potrubí.

· UPOZORNĚNÍ!
· Odváděcí kapacita žlábku není určena pouze kapacitou odtoku žlábku samotného, ale také odpadním potrubím, na které bude napojen.
· Délka odpadního potrubí až k vertikální odpadní trubce kanalizace musí být co nejkratší.
· V odpadním potrubí musí být co nejméně ohybů.
· Odpadní potrubí musí mít dostatečný spád, alespoň 2 cm/m.Sprchové žlábky jsou k dostání v různých standardních délkách tak, aby mohl být vždy zvolen nejvhodnější rozměr. Zkontrolujte proto nejdříve pečlivě (poté, co jste stanovili místo sprchového žlábku), zda je takovýto prostor k dispozici.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.