Fiskars Functional Form kastrol 3l, nerezová ocel 1015341
Fiskars Functional Form kastrol 3l, nerezová ocel 1015341 Fiskars Functional Form kastrol 3l, nerezová ocel 1015341 Fiskars Functional Form kastrol 3l, nerezová ocel 1015341 Fiskars Functional Form kastrol 3l, nerezová ocel 1015341

Fiskars Functional Form kastrol 3l, nerezová ocel 1015341

Hrnec Fiskars pro všechny druhy vaření poklička je přizpůsobená pro snadné vylévání, není nutné používat cedník dno hrnce je optimalizováné pro rychlejší ohřívání hrnec je z odolné 18/10 nerezové... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FISKARS
Kód / Model: 1015341

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Hrnec Fiskars pro všechny druhy vaření

  • poklička je přizpůsobená pro snadné vylévání, není nutné používat cedník
  • dno hrnce je optimalizováné pro rychlejší ohřívání
  • hrnec je z odolné 18/10 nerezové oceli
  • má bezpečnostní bakelitová držadla
  • speciálně tvarované rukojeti skvěle padnou do ruky, jsou bezpečné a dobře se drží
  • pro všechny typy sporáků včetně indukce

Dno: 3 mm silné
Průměr: 20 cm

Nerezová ocel je extrémně odolná a snadná na údržbu a čištění. Nerezová ocel odolává velmi vysokým teplotám a žíravým látkám, jako jsou kyseliny. Pouze vysoké koncentrace roztoků kuchyňské soli  a extrémně silné kyseliny mohou poškodit povrch z nerezové oceli.

Výrobky s bakelitovými úchyty jsou bezpečné pro použití v troubě do 150°C a výrobky s úchyty z nerezové oceli až do 250°C.

Z důvodu prodloužení životnosti se doporučuje používat umělohmotné nebo dřevěné kuchyňské náčiní. Před prvním použitím nádobí umyjte a čistěte ihned po každém použití. Výrobky z nerezové oceli lze mýt v myčce nádobí.

Při navrhování nádobí Functional Form byl kladen důraz na praktičnost a funkčnost. Jedná se o elegantní řadu pánví a hrnců, které se perfektně hodí do každé kuchyně.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.