KOLO Clarissa čelní panel k asymetrické vaně 160, pravý PWA0860000
KOLO Clarissa čelní panel k asymetrické vaně 160, pravý PWA0860000 KOLO Clarissa čelní panel k asymetrické vaně 160, pravý PWA0860000

KOLO Clarissa čelní panel k asymetrické vaně 160, pravý PWA0860000

KOLO Clarissa čelní panel k asymetrické vaně 160, pravý PWA0860000 - materiál: akrylát - barvené provedení: bílá - váha: 6 kg Akrylátový panel k vaně CLARISSA 160 x 100 cm, čelní - pravý. Víc... Zobrazit celý popis »


Výrobce: KOLO
Kód / Model: PWA0860000

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

KOLO Clarissa čelní panel k asymetrické vaně 160, pravý PWA0860000

- materiál: akrylát
- barvené provedení: bílá
- váha: 6 kg

Akrylátový panel k vaně CLARISSA 160 x 100 cm, čelní - pravý.

Více o KERAMAG – KOLO – SANITEC s.r.o.
SANITEC, největší evropský výrobce sanitární keramiky a vybavení pro koupelny, zaujímá i významné postavení v celosvětovém měřítku. SANITEC je největším nebo druhým největším výrobcem a dodavatelem sanitární keramiky v každé zemi. V České a Slovenské republice jej reprezentuje obchodní a marketingové zastoupení SANITEC, s.r.o. , které nabízí: sanitární keramiku, exkluzivní série keramiky a nábytku KERAMAG; sanitární keramiku, koupelnový nábytek, vany, masážní vany a sprchové kouty KOLO s moderním designem a vysokou kvalitou za rozumnou cenu včetně vybavení malých koupelen a prostor pro tělesně postižené a školky;instalační podomítkové moduly pro WC Technic s jedinečnou funkcí Smart Fresh, exkluzivní sprchové kouty KORALLE.

KOLO - Výrobky značky KOLO nabízejí výjimečně široký sortiment keramiky, nábytku, van a sprchových koutů za výbornou cenu. Díky rozmanitým tvarům a provedení je možné si zařídit koupelnu podle vlastních představ.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.