ARIEL Actilift Color DUO PACK 65+65 2x4,55l
ARIEL Actilift Color DUO PACK 65+65 2x4,55l

ARIEL Actilift Color DUO PACK 65+65 2x4,55l

ARIEL Actilift Color DUO PACK 65+65 2x4,55l Ariel Actilift Color velmi kvalitní prací prostředek na barevné prádlo. Výborně odstraňuje skvrny z textilií a udržuje přirozenou barvu již při nízkýc... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 5410076761319

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

ARIEL Actilift Color DUO PACK 65+65 2x4,55l

Ariel Actilift Color velmi kvalitní prací prostředek na barevné prádlo. Výborně odstraňuje skvrny z textilií a udržuje přirozenou barvu již při nízkých teplotách praní. Obsahuje Actilift technologii, která vyhledá skvrny na prádle a dokonale a šetrně je odstraní. Síla pracího gelu se aktivuje již při té nejnižší teplotě a to 30 stupňů a zaručuje ideální péči a čistotu pro prádlo. Obsahuje změkčující přísady a dodává prádlu svěžest, hebkost a dokonalou čistou.

VÝHODY
- dodává zářivou barvu barevnému prádlu, barvy neblednou
- zanechává příjemnou svěží vůni
- vyhledá skvrny
- dokonale a šetrně skvrny odstraní
- poskytuje dokonalé čisté prádlo bez předpírky nebo namáčení

Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí je důkladně vypláchněte vodou. Po použití si opláchněte a osušte ruce. Lidé s citlivou nebo poškozenou kůží by se měli vyvarovat delšího kontaktu s výrobkem. Nekonzumujte. Při požití vyhledejte lékařskou pomoc!

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.