CATLER GR 4011 kontaktní gril 40027942
Kód / Model: 40027942
Popis
CATLER GR 4011 kontaktní grilElektrický kontaktní gril
Umožňuje grilování po celý rok.
Quantanium TM
Grilovací desky jsou opatřeny vysoce kvalitní nepřilnavou povrchovou úpravou Quantanium TM, odolnou proti poškrábání, která zabraňuje, aby se potraviny připalovaly. Povrch desek se nechá velmi snadno čistit za pomoci papírového ubrousku bez použití saponátu.
Variabilní nastavení teploty
Díky variabilnímu nastavení teploty od 180 – 220 °C můžete pohodlně grilovat různě pokrmy. Nižší teplota je vhodná pro přípravu sendvičů, zatímco vyšší teplota je ideální pro přípravu šťavnatých steaků. Steaky jsou tak úžasně šťavnaté, sendviče vždy správně zapečené a zelenina úžasně křehká.
Nastavení sklonu spodní grilovací desky a nastavení výšky horní desky
Sklopením nožek lze nastavit sklon spodní desky pro odvádění přebytečného tuku do vyjímatelné odkapávací misky. Při grilování křehkých pokrmů, jako jsou ryby, zelenina apod., jistě oceníte nastavení výšky horní grilovací desky.
Snadné čištění
Kontaktní gril GR 4011 je vybaven čistící stěrkou, která svým tvarováním dle žebrování grilovacích desek umožňuje snadnější čištění grilovacích desek.
Elektrický kontaktní gril
Pro přípravu různých druhů grilovaného masa, ryb, zeleniny, sendvičů apod.
Spodní i horní grilovací deska – žebrovaná
Grilovací desky opatřeny speciální nepřilnavou povrchovou úpravou Quantanium TM
Vyklápěcí nožky ke sklonění spodní desky pro odvádění přebytečného tuku do odkapávací misky, popř. k vyrovnání spodní desky do roviny
Nastavitelná výška horní desky
Variabilní nastavení teploty 180 – 220 °C
Světelná indikace připojení k síťové zásuvce a nahřátí grilovacích desek
Vyjímatelná odkapávací miska na tuk a šťávu
Čisticí stěrka pro čištění grilovacích ploch (součástí příslušenství)
Příkon 2200 W
Vyroben ze slitiny ušlechtilých kovů a nerezové oceli
Rozměry (š×h×v): 38 × 34,9 × 14,6 cm
EAN: 8590669110247
O grilováni
Nejčastější chyba při grilování
Nejčastější chyba při grilování spočívá v tom, že lidé maso nakládají - do oleje nebo do různých marinovacích směsí. Pak jej dají na rozpálený gril, kde se olej, koření, bylinky napalují, hoří, povrch masa černá, takže je nutné kropit gril vodou, tím se snižuje teplota a maso se místo grilování dusí. Maso, ryby nebo mořské plody jsou pak houževnaté a tvrdé. Další chybou je maso předem nasolit. Sůl se totiž rozpouští při 70 oC, poté se z ní stává jakási kyselá „žíravina", která proniká do svalových vláken, ta prasknou, vyteče z nich šťáva a maso zůstane suché a tvrdé.
Teplota masa
Nikdy negrilujte maso přímo z lednice. Před grilováním je potřeba jej nechat odpočinout na 4-6 hodin při pokojové teplotě. Lidé se totiž často dopouštějí zásadního omylu, když nechají maso do poslední chvíle v lednici, kde jsou 4 oC. Pak ho dají rovnou na gril, kde je 220 oC. Co se stane? Vznikne teplotní šok, maso ztuhne a už nepovolí. A ještě jedna důležitá připomínka: maso před grilováním nikdy nenaklepávejte!
ILUSTRAČNÍ FOTO
Obrázky se mohou lišit od originálního produktu/položky.
- Aby wysłać do Polski odwiedź CATLER GR 4011 Kontaktowy grill elektryczny 40027942
- Pre odoslanie na Slovensko navštívte CATLER GR 4011 kontaktný gril 40027942
Recenze (0)
Napsat recenzi
Hodnocení: Nejhorší Nejlepší
Opište prosím kód z obrázku do pole níže: