KENWOOD HDP 300 WH Tyčový mixér 41003993
KENWOOD HDP 300 WH Tyčový mixér 41003993

KENWOOD HDP 300 WH Tyčový mixér 41003993

KENWOOD Tyčový mixér HDP 300 WH Sekání, drcení, šlehání a míchání jsou jeho nejoblíbenější činnosti. Seznamte se! Tyčový mixér KENWOOD HDP300WH je ideální kolega do kuchyně. Spolu uděláte z obyč... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 41003993

Popis

KENWOOD Tyčový mixér HDP 300 WH

Sekání, drcení, šlehání a míchání jsou jeho nejoblíbenější činnosti. Seznamte se! Tyčový mixér KENWOOD HDP300WH je ideální kolega do kuchyně. Spolu uděláte z obyčejného vaření opravdový kulinářský zážitek. Ostré čepele Triblade propojené s výkonným motorem dokážou udělat kaši ze všeho, co se k nim přiblíží. Když je vše nasekáno vyměňte čepele za MasherPro (v kovovém a platovém provedení) nebo nástavec Soup XL a připravte si jemnou kašičku, nasekejte bylinky nebo připravte různé nápoje a koktejly. Mixér dokáže zpracovat i větší množství surovin, včetně těch tvrdých a mražených. Z ruky vám nevyklouzne díky požitému materiálu SureGrip pro pevné uchycení i vlhkou či mastnou rukou.

Tyčový mixér Triblade
Systém 3 nerezových nožů
Příkon 800 W
Plastová mixovací noha
1 rychlost + Turbo
0,75 l nádoba s víčkem a držadlem
Nástavec Masher na bramborovou kaši a pyré

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.