L´ORÉAL DEX REVITALIFT LASER Dárková sada
L´ORÉAL DEX REVITALIFT LASER Dárková sada

L´ORÉAL DEX REVITALIFT LASER Dárková sada

L´ORÉAL DEX REVITALIFT LASER Dárková sada Dárková sada obsahuje: 1) omlazující krém Revitalift Laser Renew 50 ml 2) řasenka pro efekt umělých řas False Lash Wings 7 ml. Pleťový krém Revitalift ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 8101000273

Popis

L´ORÉAL DEX REVITALIFT LASER Dárková sada

Dárková sada obsahuje: 1) omlazující krém Revitalift Laser Renew 50 ml
2) řasenka pro efekt umělých řas False Lash Wings 7 ml.

Pleťový krém Revitalift Laser Renew sice není laserové ošetření, ale svými účinky ve vyhlazení vrásek se k němu dokáže přiblížit. Krém efektivně vyhlazuje vrásky, navrací pleti pružnost a sjednocuje její tón. Přináší viditelné výsledky již po 4 týdnech! Vhodné pro věkovou kategorii od 40 do 60 let.

Aktivní látky:
Pro-Xylane - stimuluje obnovu kůže, redukuje mimické vrásky, navrací pleti hutnost, obnovuje podpůrná kožní vlákna,fragmentovaná kyselina hyaluronová - proniká do všech vrstev pokožky, perfektně hydratuje pleť a redukuje vrásky.
Účinky: redukuje vrásky,obnovuje texturu pleti, vyhlazuje kontury, navrací pleti pružnost a pevnost, hydratuje a sjednocuje.

Výsledky:
okamžitě - kvalita pleti se zlepšuje,den za dnem - vrásky se zjemňují,po měsíci - 82 % žen tvrdí, že pleť je hutnější, jednotnější a pevnější.

Jak používat:
Nanášejte krém každé ráno na čistou pleť. Krouživými pohyby vmasírujte do pleti. Pro lepší účinky pod krém naneste sérumRevitalift Laser X3.

Díky této prodlužující řasence se vaše řasy rozvinou jako motýlí křídla. Její revoluční kartáček zvýrazní a prodlouží každou řasu k vnějšímu koutku. Řasenka False Lash Wings vám zajistí dokonale husté a dlouhé řasy bez žmolků. Inovativní kartáček pro precizní aplikaci a bezchybný výsledek.

Účinky:
dodává řasám objem a délku,perfektně prodlužuje řasy ve vnějším koutku očí,navozuje efekt umělých řas,zajišťuje zeširoka otevřený pohled.

Jak používat:
Nanášejte řasenku False Lash Wings jemnými tahy na řasy.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.