SLOKOV VARIANT SL7D Krbová kamna s výměníkem
SLOKOV VARIANT SL7D Krbová kamna s výměníkem

SLOKOV VARIANT SL7D Krbová kamna s výměníkem

SLOKOV VARIANT SL7D Krbová kamna s výměníkem Krbová kamna s teplovodním výměníkem VARIANT SL 7 D a SL 7 D LUX jsou svařena s ocelových plechů. Podstatou tohoto zařízení je kombinace krbových kam... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: SL7D

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

SLOKOV VARIANT SL7D Krbová kamna s výměníkem

Krbová kamna s teplovodním výměníkem VARIANT SL 7 D a SL 7 D LUX jsou svařena s ocelových plechů. Podstatou tohoto zařízení je kombinace krbových kamen a teplovodního kotle. Oproti klasickým krbovým kamnům s teplovodním výměníkem mají však tu výhodu, že větší část výkonu předávají topné vodě. Tím nedochází k přetápění místnosti, ve které jsou kamna umístěna. Tohoto efektu je docíleno díky velké ploše výměníku, který tvoří celý obvod ohniště. Regulace přívodu spalovacího vzduchu je standardně manuální pomocí klapky v popelníkových dvířkách. Krbové kamna je však možné osadit i automatickou regulací, která je řízena elektronicky v závislosti na teplotě topné vody. Kamna umožňují připojení k externímu přívodu vzduchu. Připojení k otopné soustavě je přes nátrubky G1 s vnějším závitem. Topný systém může být samotížný nebo s nuceným oběhem topné vody.

Kamna jsou vyráběna v provedení SL 7 D LUX s prosklenými přikládacími dvířky a v provedení SL7 D s přikládacími dvířky bez prosklení.

Parametry:

Jmenovitý výkon 7 KW
Účinnsot kotle 75 %
max. provozní teplota 90 °C
předepsaný tah komína 12 Pa
nejvyšší pracovní přetlak 2 bar

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.